Smartlog v3 » basketball Nyheder » Dai Li Yi Chiang trafikulykke piloten er den vigtigste årsag til dårlig pilot-teknik
Opret egen blog | Næste blog »

basketball Nyheder

basketball Nyheder

Dai Li Yi Chiang trafikulykke piloten er den vigtigste årsag til dårlig pilot-teknik

27. Sep 2011 03:38, huan126

Rapporteret, var den nu afdøde Chiang Kai-shek den drivende flyet, på den "sorte flagermus", "Black Cat" og andre specielle opgaver, men også den pensionerede grundlægger af China Airlines vil re-ex tøj, forvist i hans levetid, "mine erindringer," for nylig blev offentliggjort, udlevering af mange hemmelighederne bag dette, herunder "Statistik for den militære mbt sekretær," Dai Li og årsagerne til ulykken, og de Taiwan myndigheder i 1950'erne, en hemmelig militær støtte, "Indonesiens Revolutionary Army" igennem.

Rapporterede, at det tøj re-ex er den Air Force Academy 5 kandidat-, midtvejs-krig mod Japan, var USA alene beordret til at modtage C-47 transportfly, førte en gruppe af udenlandske besætningsmedlemmer, Atlanterhavet, Afrika, Indien, hele vejen til at flyve tilbage til Kina. Vanskelige opgave mbt sko med denne tur, så han blev berømt, blev sendt til Chiang Kai-shek fly kørsel. Taiwan ti år efter Chiang Kai-shek at turnere rundt, flyve med det tøj re-en.

Marts 17, 1946, Nanjing, over de mørke skyer. Deltid kaptajn på det tøj re-luft nåde, at Dai Li fra Peking (nu Beijing) flyve, men efter det planlagte tidspunkt, men ikke flyet, havde lufthavnen ikke skrue ned andre nyheder. Han hurtigt bad chaufføren, der telegrammet svar "Fengjun Zhong", tøj re-en pludselig kolde halvdel, ved at der er noget. Sure nok, flyet ramte et bjerg ulykke, ingen overlevende.

Den oprindelige Ping Junzhong Guangdong Air Force før krigen kom, men manglen på flyvningen talent, har kanten i forbifarten. Air Force hovedkvarter samme dag bestilles direkte til Beijing: "for at sende en gammel pilot!" Underordnede turde sko mbt ikke spørge, men resultaterne var de mest højtstående teknologi dårlig Fengjun Zhong, stødt på dårligt vejr, ned for hurtigt, hvilket fører til ramte et bjerg.

Den afdøde krig, Chiang Kai-shek tøj genåbnede for et årti ex fly. 1950'erne og tresserne, blev han direkte udpeget af Chiang Ching-kuo, er ansvarlig for den amerikansk-kinesiske samarbejde inden for efterretningsvirksomhed,mbt shoes  for stærke, og selv om gensidig anerkendelse af hinandens to børn til at tørre deres børn. Dog, fra 1966 til 1969, det tøj re-fængslet ex pludselig tre år, siden afrejsen fra kernen af ​​magt.Kommentarer

  1. Coach Outlet Store Online
    10. Dec 2011 02:37
    1

    This is a very good idea! Just want to say thank you for the information, you have to share Coach Outlet Store Online
    . Just continue to write such a position. I will be your faithful reader. Thank you again.

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Tags

Relaterede

Seneste