Smartlog v3 » basketball Nyheder » Ekspert: Jeg mistede Yao Ming pensionering favorit aktive spiller Dirk Nowitzki
Opret egen blog | Næste blog »

basketball Nyheder

basketball Nyheder

Ekspert: Jeg mistede Yao Ming pensionering favorit aktive spiller Dirk Nowitzki

27. Sep 2011 03:59, huan126


Ny runde af arbejdskraft Forhandlingerne vil blive ført på onsdag, er stadig uvist, om gennembruddet, men ser i oktober preseason træningslejr, og vil blive annulleret mbt shoes, begge parter ønsker at fremskynde processen med forhandlinger at nå til enighed så hurtigt som muligt. Forenede Stater, "ring i verden," klummeskribent Bill, Texas - Ingram fans i dag online og havde ugentlige interaktion, har han nægtet at oplyse neglesaks Kaman Rockets udveksling anmodning, er Durant kræves Thunder indførelsen af ​​Shane Battier (microblogging), og efter at de har gået på pension, da Yao Ming ikke er en favorit spiller er Dirk Nowitzki nu mere værdsat.

Q: LeBron - James er, sko mbt at man mest beundrer i verden af ​​basketball-spilleren gøre?

Ingram: Siden Yao Ming gik (pensioneret), den kendsgerning, at ingen virkelig fik mig til at sætte pris på spilleren. Hakeem - Hakeem Olajuwon var min yndlingsspiller, efterfulgt af Yao Ming, nu føler jeg mig lidt tabt. I aktiv stjerne, rådgiver Ke I - Dirk Nowitzki, uanset race eller sin karakter. Selvom jeg aldrig har været en Lakers fan, men jeg har stor respekt for - Kobe Bryant. Dwight - Howard ingen tvivl om, er i stigning blandt folk af hans race vil blive ophidset, foruden jeg også gerne Kevin - Durant og mbt sko Derrick - Rose. (Ingen omtale af LeBron)

Q: Jeg hørte torden i lukket ned efter holdet underskrevet Sean - Shane Battier?

Ingram: Ja. Jeg hørte den mbt nyhed er, at Durant har været aktivt at fremme Thunder underskrevet Shane Battier, Shane før hans defensive præstation i slutspillet var imponeret, men Thunder har også brug for en så erfaren defensiv veteran.

Kommentarer

  1. Coach Outlet Store Online
    10. Dec 2011 02:33
    1

    This is a very good idea! Just want to say thank you for the information, you have to share Coach Outlet Store Online
    . Just continue to write such a position. I will be your faithful reader. Thank you again.

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Tags

Relaterede

Seneste