Smartlog v3 » basketball Nyheder » Kina starter nationale beskyttelse uden for Martyrernes kirkegården havde fuldstændigt ødelagde ekspeditionsstyrke
Opret egen blog | Næste blog »

basketball Nyheder

basketball Nyheder

Kina starter nationale beskyttelse uden for Martyrernes kirkegården havde fuldstændigt ødelagde ekspeditionsstyrke

27. Sep 2011 03:38, huan126

Forrige forlade den kinesiske hær, der kæmpede i Korea, Vietnam, Burma, Indien og andre nabolande, efterlader en masse af kirkegårde, kirkegården status, om værdighed martyrer og staten.

Kinesisk Expeditionary Force i Burma blev ødelagt kirkegård, og Commonwealth tropper i Yangon fersken,mbt shoes  men velholdt kirkegård. Der er også begravet der i World War II på bekostning af de 12 britiske tjeneste tibetanere i Kina, men har ingen at feje.

I marts 2009 et byggefirma medarbejdere i Yunnan, Laos provinsen dock, at mange Meng løb at vinde kig på det sted, Mo County.

Laos på pladsen ikke sko mbt  langt fra Highway 13, de ansatte ved et uheld opdaget en gammel bygning, faktisk var skrevet af to kinesere på døren sten: "At have bekostning af de mere ambition, modet til at kalde nye dag solen og månen!" Dør med bøjet buede rør, kinesisk bogstavet "martyrer kirkegård."

De gik ind på kirkegården forvirrede, så overrasket over at se: tropisk regnskov, hvile af 81 andre kinesiske grav, over mos, omgivet af overgroet med ukrudt. Nogle af de navne på gravstene af cement var faldet ud, graven af ​​kroppen eller revner, eller mudder overlader det, meget øde.

En positiv er en "revolutionær martyr udødelige" ord af monumentet, så identiteten af ​​den afdøde komme til mbt sko bunds - kroppen på bagsiden af ​​monumentet hedder "stærk støtte til Laos Folkets Helte, i sidste ende på krigen mod amerikanske aggression for national frelse", indgraveret: "Kinas vejbygning bistand til Laos Team 301 Detachment 1 Mar 1972. "

De er anti-kinesiske amerikansk støtte i de gamle soldater i Laos på bekostning af vejen.mbt "Heart of et køligt, meget svært at acceptere." Qi Chen beskrev tilstedeværelsen af ​​ingeniører, deres første reaktion, at han blev aldrig klar over denne historie.

Kommentarer

  1. Coach Outlet Store Online
    10. Dec 2011 02:43
    1

    This is a very good idea! Just want to say thank you for the information, you have to share Coach Outlet Store Online
    . Just continue to write such a position. I will be your faithful reader. Thank you again.

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Tags

Relaterede

Seneste