Smartlog v3 » basketball Nyheder » Lakers NBA udelukkelse faktisk gavnligt? Amerikanske medier: Kobe vinder den regulære sæson 50 spil
Opret egen blog | Næste blog »

basketball Nyheder

basketball Nyheder

Lakers NBA udelukkelse faktisk gavnligt? Amerikanske medier: Kobe vinder den regulære sæson 50 spil

23. Jul 2011 04:32, huan126

Tid i Beijing den 4. juli, selvom stationen ikke er gode nyheder, men Yahoo Sports, synes det er ikke Lakers.Állítsa ned denne sommer, er det sandsynligt, at Lakers en stor mulighed. Fordi vi alle ved, Lakers viser tydeligt den gamle stat, og lukke mbt sko  betyder, at den nye sæson sandsynligvis vil falde, hvilket er det Old Boys Evangeliet til Lakers.

Processen med den sidste sæson for Lakers har spillet en halv død end levende. 
All-Star pause for at hvile et par dage, Lakers igen begyndte at vise tre på hinanden følgende proces testtartás.Majd slutningen af ​​sæsonen, at Lakers syntes at fysiske problemer. Playoffs, første runde indsats til Hornets, at Lakers virkelig ikke modtog en anden runde esélyt.Visszatekintve, at hvis Lakers energiske, er du sandsynligvis i ligaen sidste sæson, vil blive beskrevet.

Kun fysisk synspunkt, har det stoppede O'Brien Trophy tilbage til Lakers bedste chance. 
Det sidste stop var 1998-1999 sæsonen skrumpede til 50 venstre spil. Den aldrende - Kobe Bryant og Paul - Pau Gasol, en 50 spil er et meget godt løb, vil Lakers formentlig vinde mesterskabet. Bryant fortsætter med at bekymre sig om skader føre til høj intensitet spil, Gasol også have mere tid til at komme ud af problemer. Andrew - Andrew Bynum, den lockout perioden er kortere, vidunderlig, Shaquille O'Neal - den maksimale hviletid kendt som 15 kampe hvert år eller deromkring, er det vigtigt, at resten af ​​den store mand indeni.

Hertil kommer, at det aktuelle mbt sko udsalg punkt endda lukke enden, kan Lakers kun stole på den eksisterende felállás.Dwight - Howard ung nok, men det kan komme til Los Angeles i tvivl. 
Monta - Ellis er ganske ung, men ikke hjørnestenen i holdets spilleren klasse. Så hvis Lakers ønsker at handle justering linje, som kun kan bekræftes af en tre-punkts-shooter, mindre i naturen. Kobe Bryant og Pau Gasol, vil de to hjørnestenene ikke mange ændringer. Og så længe kernen i Lakers 'lineup ændringer, tid og energi til den største rival. Så selvom spillerne union præsident, Zhi Büdingen Fisher ry fiasko, er du heldig.


Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Tags

Relaterede

Seneste